Automatizované autocisterny

Dopřejte svým zákazníkům tankové pivo v maximální kvalitě pomocí pokročilých technologií. Objevte automatizovanou cisternu z naší dílny.

Chci vědět víc

Řešení pro malé a střední pivovary

Řemeslná výroba piva zažívá v posledních letech stoupající trend. Proto jsme se rozhodli dopřát všem menším pivovarům naše know-how z velkých světových pivovarů a vyvinuli jsme automatizační platformu na míru. Doplní nedostatek pracovní síly a připraví na vyšší standard výroby.

Chci vědět víc

ECS System

ECS System je centrální modulární platforma pro digitalizaci výroby z naší dílny. Skvěle se hodí pro procesní řízení výroby, sledování výroby a analýzu výrobních dat. Díky své modularitě a škálovatelnosti je vhodný prakticky pro každý výrobní obor i velikost výroby.

Chci vědět víc

Virtualizace

Virtualizace vytváří virtuální prostředí namísto fyzického prostředí. Na jednom fyzickém počítači či serveru lze spustit několik virtuálních počítačů najednou, kde každý z nich je schopen pracovat zcela nezávisle a spouštět různé operační systémy nebo aplikace. Jednoduše řečeno, ve svém počítači můžete provozovat další virtuální počítače.

Chci vědět víc

DATAKEG

Kontrola procesu čištění KEG sudů v pivovarech a nápojovém průmyslu je důležitý aspekt pro zabezpečení jakosti před vlastním plněním. Proto jsme vyvinuli vlastní zařízení, kterým dosáhnete kontrolu dokonalého čištění sudů, kontrolu bezproblémového plnění a nejvyšší jakosti nápojů v pivovarnictví, nápojovém a vinařském průmyslu nebo při dodavatelské činnosti.

Chci vědět víc